Sortiment
Forside 
 Om oss
Priser vises kun hvis du er innlogget

Ditt Kontor as feirer 1. mars 2012- 10 års jubileum.

Selskapet eies av Re Kopi & Print Holding As, som igjen eies av to av gründerne som startet selskapet.

Ditt Kontor as tilbyr en effektiv og gunstig netthandel, der du enkelt og greit kan handle rekvisita og tilbehør når det måtte passe deg - 24 timer i døgnet. Forespør om brukernavn og passord dere også !

Ditt Kontor as  har i dag 24 ansatte og omsatte i 2011 for ca 63 millioner kroner.  Ansatte innen salg og service i Vestfold holder til i trivelige kontorer på Revetal i Re kommune, utenfor bomring ved Tønsberg, staben i Telemark har sine kontorer på Vallermyrene i Porsgrunn, og kontoret i Oslo ligger ved Økern..

Alle avdelingene har felles administrasjon som holder til i Revetalgata 4, 3174  Revetal. Godt samarbeid og rasjonell drift er en av faktorene for vår suksess etter 10 års drift.

Vårt kundespekter omfatter alt fra småbedrifter til store produksjonsbedrifter. Ellers er vårt hovedfokus bedrifter som ønsker å handle lokalt, med effektiv kontakt mot kunder som ønsker litt ”ekstra”, gjennom ekspertise og service - aldri langt unna !

Personlig service til ditt kontor fra Ditt Kontor! Som totalleverandør kan vi i tillegg bidra til enkle og rasjonelle innkjøp, og sørge for at support etter kjøp er like godt ivaretatt som før kjøpet! Enkel og grei tilgang til en lokal leverandør som er tilknyttet en stor profesjonell kjede som har markedets kanskje mest komplette vareutvalg til konkurransedyktige betingelser.

Vi er glade for å konstantere at vi opplever fortsatt sterk vekst og fremgang i markedet. I all beskjedenhet tror vi dette skyldes et godt to-sidig samarbeid med våre forretingsforbindesler.

  •                Våre verdier:                    Vi går i takt – Vi er engasjerte – Vi viser mot          
  •                Vårt slagord:                    Ekspertise og service
  •                Vår visjon:                        Bransjens forbilde

               www.dittkontor.no            post@dittkontor.no